Despre noi

firmaSocietatea ELECTRONIC APRIL – Aparatură Electronică Specială S.R.L. Cluj-Napoca a fost înființată în anul 1996, cu capital privat, integral românesc, activitatea de bază fiind cercetarea, proiectarea și realizarea de aparatură medicală, aparatură de laborator clinic și de protecție a mediului, având ca beneficiari instituții de învățământ superior, unități medicale de stat și private precum și societăți industriale.
Societatea oferă clienților săi o gamă largă de produse certificate CE, realizate printr-o tehnologie modernă de fabricație care le asigură calitatea, fiabilitatea, performanța tehnică și designul plăcut.
ELECTRONIC APRIL este un participant activ la târguri tehnice specializate, naționale și internaționale de aparatură medicală și de laborator, demonstrându-și competitivitatea datorată utilizării celor mai noi tehnici și tehnologii, implementării sistemului de management al calității ISO 9001:2008 dar și atenției deosebite acordate cerințelor pieței.
Compania oferă beneficiarilor săi o serie de avantaje importante, cum ar fi: 2 sau 3 ani garanție (în funcție de produs), 7 ani service post-garanție, discount la plata anticipată, transport, instalare și training gratuit pentru personalul clientului, intervenție calificată în timp optim, accesorii, piese de schimb și consumabile contra cost, la prețuri de producător.

 

Istoricul firmei

Din 1996 compania actuală este continuatoarea grupului APRIL (Asociaţia Pentru Realizarea Instrumentelor de Laborator), grup fondat în anul 1990 și care a reprezentat o firmă de succes între companiile românești producătoare de aparatură medicală și de laborator, omologat de către Institutul Național de Metrologie și de către Ministerul Sănătății.

Bazându-se pe propriile realizări în domeniul cercetării aplicate, a designului modern și studiilor de ergonomie pentru fiecare produs în parte, noua companie a reușit, în mai puțin de zece ani, să ofere pe piața românească 15 noi echipamente de serie dotate cu microprocesoare de ultimă generație și softuri care asigură o interfață prietenoasă cu utilizatorii.

Managerii firmei au o experiență de peste 20 de ani în domeniul producției de aparatură de măsură și control cu aplicații în medicină, industrie și protecția mediului, iar cu ajutorul unei echipe tinere, dinamice, bine pregătite și receptive, ELECTRONIC APRIL a abordat și rezolvat probleme dintre cele mai dificile referitoare la proiectarea și producția de echipamente complexe. Astfel, eforturile companiei sunt materializate prin elaborarea continuă de proiecte și produse noi, performante care să vină în întâmpinarea nevoilor pieței.

 

Servicii oferite

Cunoașterea mediului de afaceri românesc, care este în continuă expansiune, precum și înțelegerea clară a condițiilor impuse de normele europene în vigoare, aduce firma ELECTRONIC APRIL în rândul serviciilor de consultanță și management recomandate. Pentru că investițiile sunt în continuă creștere și pentru că România este un mediu în plină dezvoltare și extindere, ELECTRONIC APRIL vă dă posibilitatea de a găsi în noi un partener constant și de încredere pentru care profesionalismul este pe primul loc.

Ținând cont de facilitățile oferite de diferitele tehnologii existente pe piață, este foarte dificil să luați decizia corectă fără un consultant specializat care să vă ofere soluțiile de care aveți nevoie. De-a lungul timpului am învățat că fiecare client necesită o soluție adaptată nevoilor proprii.

ELECTRONIC APRIL vă oferă consultanță gratuită în alegerea soluției potrivite pentru dotarea laboratoarelor, livrarea și instalarea GRATUITĂ a aparatelor, precum și instruirea personalului beneficiar. Funcționarea îndelungată, în parametrii proiectați este garantată de o intervenție promptă a personalului de specialitate și asigurarea cu componente și consumabile pe termen lung, la prețuri de producător.

Toate produsele executate de societatea noastră sunt însoțite de declarație de conformitate !

 

De ce ELECTRONIC APRIL ? Pentru că …

  • avem o experienţă de peste 23 de ani în domeniu;
  • suntem activi, dinamici, deschişi la nou;
  • oferim consultanţă gratuită în alegerea soluţiei potrivite;
  • propunem un portofoliu larg, variat, complet;
  • garantăm cea mai bună variantă calitate/preţ;
  • primiți informații complete despre produse: opțiuni, accesorii, promoții;

Despre noi | Întrebări frecvente | Contact | Protectia Consumatorului | Certificari

© Copyright 2015 SC Electronic April · Toate drepturile rezervate